3 февраля | Акимовка | 75 | 0

Міні-ярмарок вакансій


DSC00009

За останні роки у нашому суспільстві відбулись численні перебудови, що спричинили ряд змін у політичному, економічному та громадському житті. Сьогодні держава всіляко сприяє відродженню української армії. Поновлено призов до Збройних Сил України, значно збільшено мотивацію для служби у війську за контрактом. Виходячи із цих реалій, останнім часом посилено спільну роботу районного центру зайнятості та районного військового комісаріату щодо підбору кадрів для військової служби.

Так, 28 січня 2016 року о 9:00 у Якимівському районному центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій для осіб віком від 18 до 60 років, бажаючих працевлаштуватись на військову службу за контрактом. На зустрічі були присутні представники Якимівського районного військового комісаріату, а саме: старший офіцер відділу комплектування, лейтенант Армен Мірзабеков, старший лейтенант Дмитро Мухін, лейтенант Анатолій Бурдаш, які ознайомили усіх учасників із умовами проходження контрактної служби та здобуття вищої освіти на базі військових навчальних закладів по всій території України. Запрошені мали змогу переглянути презентаційні матеріали про контрактну службу, а також індивідуально поспілкуватися із представниками військового комісаріату.

За довідками щодо проходження контрактної служби можна звертатись до Якимівського РВК за телефонами: 9-12-97 (черговий військового комісаріату), або 098-973-30-57.

Т.Івахненко, заступник директора Якимівського РЦЗ


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.