10 февраля | Район | 28 | 0

БІЛЯ ПОЛІКЛІНІКИ БУДЕ АВТОСТОЯНКА


DSC_4671

9 лютого делегація представників районних служб на чолі із першим заступником голови РДА (стажування) В.О.Горбанем вивчила на місці і внесла пропозиції стосовно облаштування автомобільної стоянки біля райлікарні.
Як повідомлялося раніше, для зручності мешканців району і з метою економії витрат на теплову енергію приймальне відділення ЦРЛ перенесено на перший поверх корпусу №5 (дитяче відділення). Тепер стало зручніше добиратися до приймального покою, однак автомобілісти створюють затори біля порогу відділення, чим часто унеможливлюють під’їзд карет швидкої допомоги із хворими. Така ситуація хвилює адміністрацію райлікарні, бо ж із початком курортного сезону кількість викликів швидкої зростає у рази.

Виїзною комісією на місці розглянуто усі запропоновані лікарями варіанти вирішення проблеми. Варіантів було чимало. Але найлегший і найменш фінансово затратний варіант облаштування тимчасової стоянки навпроти відділення не погодили РЕМ і комунальники – це охоронна зона обох служб. Хоча автомобілісти нині, нехтуючи власною безпекою, ставлять авто саме біля лінії електропередач. Тож комісією вирішено клопотати перед Якимівською селищною радою про виділення земельної ділянки перед поліклінікою у зеленій зоні для облаштування автомобільної стоянки. Додатково планується відкрити рух автомобілів по всій вулиці Театральній і заборонити зупинку на відрізку цієї вулиці у районі корпусу №5 (дитяче відділення).

Тетяна БЕЛИМЕНКО фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.