29 января 2016 Район 56  0 

Жінка із щирим серцем та відкритою душею


DSC_0170

Кажуть, що Бог ще до народження дає дитині долю, життєвий шлях, яким вона прямуватиме. Правда, дорогу ту у майбутнє людина взнає у свідомому віці, наприклад, коли обирає професію. А от Марині Михайлівні Перепелці вибрати напрямок допомогли люди, бо ж саме ними минулого року її було обрано депутатом Якимівської районної ради.
Народилася та виросла вона у Чорноземному і саме від своєї рідної громади вона пройшла до складу депутатського корпусу райради. Люди її поважають, а тому і довіряють, адже вона — жінка із щирим серцем, відкритою душею, ясним поглядом, яка завжди йде людям назустріч, не залишаючи їх сам-на-сам із проблемами.

Закінчивши Приморський технікум і здобувши спеціальність землевпорядника, вона стала надійним помічником та порадником для свого коханого чоловіка Сергія, який є головою фермерського господарства. Разом вони виховують улюблених діточок — доньку Дарину і сина Сашка. Але для героїні нашої розповіді не лише вони близькі, майже все село їй як родина. Бо ані Марина Михайлівна, ані її чоловік не відмовляють своїм односельцям у проханнях про допомогу і, по мірі можливості, відгукуються на їхні звернення.

Ставши народним обранцем, М.Перепелка відчула, що не тільки на плечі сільського голови, а і на її також, лягли пошуки шляхів вирішення нагальних проблем території. Тож, одне із найголовніших завдань, яке жінка ставить перед собою, — виправдання довіри виборців. Першим, що вона вже у якості районного депутата разом із своїм чоловіком зробила для мешканців села Шевченка, було встановлення поклінного хреста на в’їзді до їхнього населеного пункту.

Не залишає вона поза увагою й Чорноземненську школу, у якій навчаються її діти. М.Перепелка завжди бажаний гість на численних шкільних заходах, а порівняно недавно вона особисто разом із школярами та педагогами відвідала інтернат для дітей із особливим потребами. До речі, з числа організаторів даної поїздки левову частину витрат взяла на себе саме героїня нашої розповіді. Вона також виступила у якості спонсора і придбала подарунки для вихованців інтернату.

Як бачимо, Марина Михайлівна має авторитет і пошану на своїй рідній території, і заслужила це вона конкретними справами, тому не дивно, що розповідаючи про неї, мешканці Чорноземненської сільської ради говорять лише теплі і добрі слова.

Руслан  БАЧУРІН

На знімку: голова РДА О.Правосуд передав М.Перепелці подяку від мирненських дітей.
Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.