13 января | Район | 13 | 0

ВІДЛУННЯ СВЯТКУВАННЯ НОВОГО 2016 РОКУ


DSC_45395

Для малышей один из самых волнующих вопросов: какой подарок они получат под елочку? Не обделил своим вниманием нашу ребятню и народный депутат Сергей Валентиров. Председатель Акимовского районного совета Шило Ю.В., который посетил новогодний утренник, поздравил всех с праздником и от имени народного депутата вручил большой мешок с новогодними подарками. Хочется обратиться со словами благодарности к народному депутату Валентирову С.В., который заботится о наших детях. Большое спасибо ему и за детскую площадку, которую он в ноябре прошлого года подарил нашей давыдовской детворе. Желаем Вам, Сергей Васильевич, крепкого здоровья, новых свершений в вашей деятельности во благо украинского народа.
От имени всех родителей, Перетятко Т.Ф.
***

Новорічний ранок для дітей і мешканців мікрорайону «опитна» відбувся напередодні довгоочікуваного свята у святково прикрашеному приміщенні Якимівському професійного аграрного ліцею. У центрі зали розмістився головний атрибут кожного Нового року — красуня ялинка. Організаторами веселого дійства з іграми та призами виступили депутати С.Шайхутдінова (селищна рада) та В.Макарик (райрада).
Слід відмітити, що у яскравій святковій програмі найактивнішу участь взяли студенти ЯПАЛу. Вони готувалися до цього заходу із особливою відповідальністю. Кожен міг знайти застосування усім своїм талантам. Адже треба було святково прибрати зал, нарядити ялинку, змайструвати костюми, декорації, підготувати цікаві виступи, танці, пісні тощо.
Виступ вдався на славу. Усім було дуже цікаво та весело. Після закінчення свята головні гості — Дід Мороз та Снігурка — роздали учням солодкі новорічні подарунки та побажали щасливого Нового Року.
Це казкове дійство подарувало святковий настрій і незабутнє враження не тільки дітям, а й дорослим.
Р. БАЧУРІН, Фото автора

***

У селі М.Горького відбувся новорічний ранок для найменших жителів села «Казкові пригоди Діда Мороза». Усі діти прийшли на свято дуже гарно вбрані. Новорічні костюми були дуже різні: тут тобі і принцеса, і чарівна фея, і кіт у чоботях, і крокодил, і багато інших. Хочеться подякувати усім батькам за їхню старанність та фантазію у створенні таких чарівних образів.
Організацію свята взяли на себе працівники Горьківського БК (Коваленко В.В., Шмигельська Л.Р., Титаренко О.Я., Рижик Р.О.) та вчителі початкових класів Горьківської ЗОШ (Коваленко О.В., Вялова П.С., Шершньова О.М.). Новорічне свято пройшло дуже весело та гамірно. Дітки із задоволенням водили хороводи навколо ялиночки, яка сяяла різними барвами, разом із мавпочкою та Снігуронькою грали у веселі ігри, співали із Ябедою та бабою Ягою, розповідали віршики діду Морозу, який дарував дітям іграшки та солодощі.
Хочеться ще раз сказати велике спасибі за подаровану нашим дітям радість та привітати із новорічними святами організаторів свята та батьків наших чудових діток.
Секірова Анастасія


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.