20 января | Акимовка | 55 | 0

СТВОРЕННЯ ЯКИМІВСЬКОГО ЦНАПу — ДІЛО РУШИЛО З МІСЦЯ


index_php

Про центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) у Якимівці говорять давно. У такому центрі мають об’єднати різні підрозділи органів виконавчої влади та місцевого самоврядування задля зручного та швидкого обслуговування жителів всього району за принципом «єдиного офісу» чи «єдиного вікна».

Голова райдержадміністрації О.Правосуд досить давно планував зробити у райцентрі подібний центр, який би відповідав усім європейським стандартам. Задля перейняття практичного досвіду він навіть відвідував Одеську область, де на власні очі переконався у дієвості тамтешнього сучасного ЦНАПу.

У вівторок очільник району і директор ТОВ «Акімжилсервіс» В.Субботін (а саме працівники очолюваного ним товариства будуть проводити ремонтні роботи) оглянули приміщення колишнього управління АПР, де як раз буде базуватися новий ЦНАП.

Вони детально обговорили усі нюанси щодо початку ремонту, оглянули де і на якому місці буде той чи інший кабінет, а також зала очікування, буфет та невеличка канцелярська крамниця. На разі залишилося лише демонтувати телефонну мережу, яка лишилася ще від аграрного відділу, після чого одразу до роботи приступають ремонтні бригади «Акімжилсервісу», аби у короткі строки завершити ремонт і облаштувати кабінети адмінцентру та відкрити його для користування мешканцям району.

Руслан БАЧУРІН,
фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.