11 января | Район | 90 | 0

ГЕРОЇ СПОРТИВНОГО 2015 РОКУ


DSC_4700

У передостанній день минулого року відбулися урочисті підведення підсумків 2015 спортивного року та з нагоди 65-річчю з дня утворення Всеукраїнського ФСТ «Колос» АПК України. Розпочався святковий захід під звуки державного гімну. Ведуча поіменно привітала присутніх ветеранів спорту, а також усі присутні хвилиною мовчання пом’янули тих спортсменів, яких вже немає поряд з нами.

У заході взяли участь голова райдержадміністрації О.Правосуд, голова райради Ю.Шило, заступник голови райдержадміністрації І.Водоп’янова, начальник відділу освіти, молоді та спорту І.Дудкін, генеральний директор футбольної команди «Аскон», засновник федерації футболу Якимівського району Г.Новіков, представники державної влади, органів місцевого самоврядування, спортивних федерацій, ветерани спорту, громадськість.

Голова РДА О.Правосуд вручив Дипломом Запорізької обласної федерації футболу голову Якимівської районної федерації футболу І.Дудкіна та висловив Подяку засновнику ТОВ «Прогрес-СІ» С.Тимофєєву.

За особистий вагомий внесок в розвиток фізичної культури та спорту району та з нагоди 65-річниці утворення ФСТ «Колос» грамотами райдержадміністрації та райради нагороджені: багаторазовий чемпіон України, Європи та світу з гирьового спорту — Т.Косенко, чемпіонка Міжнародного турніру з дартсу та настільного тенісу серед інвалідів — Н.Іщенко, тренери з футболу — А.Дєдушев і В.Усоян, тренери з боксу ДЮКФП — Є.Гарбузов і О.Коростильов, тренер з боксу ДЮСШ «Азовець» — А.Щетінін, директор ДЮСШ «Азовець» — А.Тильчаров, чемпіонка Запорізької області з легкої атлетики — А.Ровецька, тренер з шахів ДЮКФП — В.Доненко, чемпіони Запорізької області з шахів С.Доненко і Т.Іванова, чемпіонка Запорізької області з шашок – Д.Тверденко, чемпіон Запорізької області з гирьового спорту – І.Іочков, директор ФГ «Віта» — О.Чкан.

Подібними грамотами відділу освіти, молоді та спорту нагороджені вчителя фізичної культури – О.Дойко (Якимівська гімназія), В.Шершин (Радивонівська ЗОШ), Н.Колодочка та В.Бражко (Шелюгівська ЗОШ).
За зайняте ІІІ місце в обласних фінальних змаганнях «На краще спортивне село Запорізької області – 2015» грамотою райради відзначена Червоноармійський сільський голова Т.Зологіна.

У номінації «Спортсмен року – 2015» перемогли – Т.Косенко, Х.Опалькова, І.Іочков, О.Веркун, В.Доненко, С.Довженко, М.Кравченко, А.Ровецька, Т.Іванова, Р.Жерновий, Д.Тверденко, І.Мартинюк, С.Доброжанов, Н.Іщенко, Д.Гавриленко.

У номінації «Тренер року — 2015» кращими визнані: А.Дєдушев, В.Усоян, Є.Гарбузов, О.Коростильов, А.Щетінін.
Збірна команда районного товариства інвалідів визнана кращою у номінації «Команда року».
Свої нагороди також отримали переможці у номінації «Меценат року – 2015» — Г.Новіков, О.Чкан та О.Правосуд.

Грамотами та медалями Федерації футболу Якимівського району нагороджені футбольні команди «Аскон» за зайняте І місце і «Лиман» за зайняте ІІ місце в першості району з футболу.

Руслан БАЧУРІН,
Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.