13 января 2016 Район 44  0 

Гарячі обіди для безхатченків


DSC_0165

У області функціонує 16 пунктів гарячого харчування, а також 13 центрів і служб обліку бездомних громадян та осіб, звільнених з місць позбавлення волі, які втратили соціальні зв’язки.
Серед районів області, де діють подібні пункти, значиться і наш район. На території Якимівщини функціонують 16 пунктів обігріву — по одному у кожній сільській та селищній раді і два у приміщеннях пожежних частин Якимівки і Кирилівки. Окремо у Якимівці організовано харчування безхатченків і осіб, які потрапили у складні життєві обставини.
Як повідомив нам голова районного товариства Червоного Хреста Ю.Подибайло, у Якимівці їхньою організацією протягом холодної зимової пори гарячим харчуванням двічі на тиждень забезпечуються десятеро безхатченків. Вони мають змогу скуштувати перші, другі страви та чай, окрім цього, під час прийому їжі безпритульні можуть хоч трошки відігрітися. Цьогоріч такий обід на одну особу обходиться держбюджету у 14 гривень.
Руслан  БАЧУРІН
На знімку: патронажні сестри Червоного Хреста В.Івашина та Н.Полікарпова годують місцевих безпритульних.
фото автора
Пункти обігріву розташовані за адресами:
смт Якимівка — вул.Леніна, 30, та вул.Леніна, 76 (пожежна частина); смт Кирилівка — вул.Калініна, 67, та вул.Носкова, 10 (пожежна частина); с.Атманай, вул.Матросова, 5-А; с.Володимирiвка, вул.Леніна, 71; с.Давидiвка, вул.Радянська, 27; с.М.Горького, вул.Горького, 9; с.Новоданилiвка, вул.Леніна, 13; с.Охрiмiвка, вул.Леніна, 86-Б; с.Переможне, вул.Леніна, 5; с.Радивонiвка, вул.Леніна, 118; с.Розiвка, вул.Черняхівського, 37; с.Шелюги, вул.Зої Космодем’янської, 13; с.Червоноармiйське, вул.Калініна, 13; с.Чорноземне, вул.Леніна, 4.


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.