9 декабря 2015 Район 120  0 

РОЗШИРЕНА АПАРАТНА НАРАДА РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ


DSC_0254

Перший робочий день поточного тижня розпочався із розширеної апаратної наради райдержадміністрації, яку відкрив та провів її голова Олександр Правосуд. На захід були запрошені керівники усіх структурних підрозділів РДА та голови сільських і селищних територій району. Також у нараді взяли участь голова районної ради Юрій Шило і його заступник Костянтин Ніконоров.
Досить корисним та цікавим став виступ начальника райфінуправління Олексія Драчука щодо завершення 2015 бюджетного року та формування місцевих бюджетів на 2016 рік. Зокрема він поінформував, що виконання райбюджету цього року планується на 110,9%, а на кінець поточного року очікується залишок коштів у розмірі приблизно 5 млн.грн, які перейдуть на наступний рік. «Я не пам’ятаю такої ситуації, коли на кінець бюджетного року залишалась така суттєва сума», — казав присутнім О.Драчук. — «Тож є можливість завершити 2015 рік без заборгованостей у бюджетній сфері».
Про запобігання та ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних із можливими несприятливими погодними умовами осінньо-зимового періоду 2015-2016 років, доповіли начальник відділу з питань цивільного захисту населення Євген Макаров та начальник районного сектору Головного управління ДСНС у Запорізькій області Максим Погорєлий. А щодо підготовки та проведення святкових заходів до Дня святого Миколая та Новорічних і Різдвяних свят поінформували присутніх начальник відділу культури і туризму Тетяна Нічебай та М.Погорєлий.
Завершилася нарада приємною церемонією вручення грамот райдержадміністрації з нагоди професійного свята — Дня місцевого самоврядування. Так, районним керівництвом були відзначені сільські і селищні голови: Іван Малєєв (Кирилівка), Владислав Шпак (М.Горького), Тетяна Зологіна (Червоноармійське), Таїса Кофанова (Розівка), Анатолій Воробйов (Переможне), Ігор Сажнєв (Атманай).
Руслан БАЧУРІН
Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.