28 декабря | Район | 41 | 0

НОВОРІЧНІ ПОДАРУНКИ — МАЛЕЧІ РАЙОНУ


DSC_92

За складеною роками доброю традицією, напередодні новорічних свят в усіх дитячих садочках нашого району відбуваються веселі костюмовані заходи.
Один із таких передсвяткових ранків вступним словом відкрила завідуюча якимівського дитсадка «Ластівка» Тетяна Рибалко, яка, вітаючи вихованців очолюваного нею закладу, представила присутнім гостя програми — голову районної ради Юрія Шила. Він від свого імені та від депутатського корпусу Якимівщини привітав учасників заходу із наступаючим Новим 2016 роком і побажав колективу дитсадка злагоди та добробуту, аби кожен із працівників ішов на роботу із задоволенням, адже тут на них чекають щасливі, радісні діти, дружні колеги, словом — одна велика сім’я.
Чого найбільше потребують діти, очікуючи новорічного дійства? Безумовно, веселощів та подарунків! Розуміючи це, керівник району завітав у садок не з порожніми руками. Коли дітки побачили великий червоний мішок, одразу зраділи та вигукнули «Подарки!». І дійсно, це були чудові подарунки для вихованців «Ластівки», а у ролі Діда Мороза виступив депутат Верховної ради України Сергій Валентиров, адже саме від його імені даний мішок передав дитсадку Ю.Шило.
Далі відбулася незабутня святкова програма, у якій взяли участь самі дітки у образах лісових тварин та казкових героїв. А по завершенні, звісно, до них звернувся справжній довгоочікуваний Дід Мороз, якому юні якимівці розповідали вірші, співали пісні і разом із ним водили хоровод, а у винагороду отримали ще подарунки!

***

Новорічні свята принесли приємні сюрпризи вихователям та малюкам трьох дитячих садків Новоданилівської сільської ради. Так, напередодні найбажанішого не тільки для малечі, а й для дорослих, свята року на територію завітала заступниця голови райдержадміністрації Інна Водоп’янова. Вона у присутності голови сільради Романа Селищева від імені народного депутата України Сергія Валентирова висловила найщиріші слова вітань з нагоди настання Нового року, побажала усім без винятку міцного здоров’я та передала по мішку подарункових іграшок на кожен садок.
Досить цікаво було спостерігати, як завідуючі трьох дитячих закладів одразу ж стали розв’язувати мішечки та передивлятися подарунки, презентовані народним депутатом їхнім вихованцям. Чудові кольорові іграшки, забавки, пазли та багато чого іншого жінки передивилися та поділилися із гостями з райцентру своїми враженнями від подарунків.
Також Інна Володимирівна передала вітання й від імені голови райдержадміністрації Олександра Правосуда, якому не байдужа доля малечі.
На завершення завідуючі висловили свої слова подяки Сергію Васильовичу та Олександру Євгеновичу за увагу та турботу про підростаюче покоління новоданилівців, ганнівців і великотернівців.
Руслан БАЧУРІН,
Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.