10 ноября 2015 Акимовка 60  0 

НАУКОВО-ТЕХНІЧНА НАРАДА У ЯКИМІВСЬКОМУ МУВГ


DSC_0395

Минулої п’ятниці, 6 листопада, у актовій залі Якимівського МУВГ відбулася науково-технічна нарада з питань раціонального використання водних ресурсів. На захід були запрошені та взяли у ньому участь зацікавлені спеціалісти, науковці та фахівці у галузі водогосподарського комплексу Якимівського і Мелітопольського районів.
Відкрили та провели нараду представники організаційного комітету заходу — начальник Якимівського МУВГ кандидат технічних наук І.Бохон, доцент кафедри «Електротехнології і теплові процеси» ТДАТУ, кандидат технічних наук С.Мовчан, і професор, завідувач цієї ж кафедри, доктор технічних наук Ю.Федюшко.
Першим перед присутніми виступив І.Бохон із пленарною доповіддю «Вдосконалення технічного стану гідровузлів насосних станцій закритих зрошувальних систем». Саме на цю тему Ігор Миколайович у червні поточного року у спеціалізованій вченій раді Інституту водних проблем і меліорації Національної академії аграрних наук України успішно захистив кандидатську дисертацію. Вітаємо!
Крім цього, учасниками наради протягом декількох годин розглядалося чимало актуальних питань щодо крапельного зрощення. Наприклад, доповідачі, використовуючи у якості наочності медіапроектор, ознайомили присутніх із особливостями використання і забезпечення надійності систем, порівняли характеристики стрічок крапельного зрощення, а також інформували учасників заходу про технології вирощування деяких сільгоспкультур і їхній захист від шкідників саме на крапельному зрошенні та ін.
За результатами науково-технічної наради загальним складом науковців, працівників Якимівського та Мелітопольського МУВГ прийняті підсумкові рішення. Вирішено продовжувати й поширювати зв’язки викладачів ТДАТУ із працівниками водного господарства нашого району у різних напрямках виробничої діяльності.
Руслан БАЧУРІН
Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.