28 октября 2015 Акимовка 93  0 

Відтепер «Победа» із теплом!


DSC_0299

Ось і підійшло до свого завершення шосте скликання Якимівської селищної ради та не закінчилася її робота. М.Чишко виконав свою чергову обіцянку — забезпечив опалення у будівлі колишнього кінотеатру «Победа». Як відомо, порівняно нещодавно там для всіх охочих мешканців райцентру був відкритий спортивний клуб, у секціях якого можуть займатися цілком безкоштовно якимівці від 8 років. А крім клубу, у цій же будівлі діє селищний будинок культури.
«Після відкриття спортклубу постало питання щодо опалення приміщення взимку, — каже нашій газеті Михайло Євгенович. – Коли я всерйоз почав шукати шляхи вирішення цього питання, почув про новий, сучасний вид опалення — опалення повітрям за допомогою теплогенераторів, які працюють без застосування вугілля, чи такого дорогого нині газу. Зацікавився цим, аби на власні очі побачити дієвість цих теплогенераторів, спеціально їздив до с.Волинське сусідньої Херсонської області. Вже там я був впевнений, що саме так треба сьогодні опалювати адмінбудівлі та інші великі приміщення. Я взяв координати київської фірми, що займається продажем та встановленням цих котлів, зв’язався із ними і… Відтепер в усіх приміщеннях кінотеатру «Победа» тепло, що дає змогу якимівцям займатися спортом чи гуртковою роботою у комфортних, а головне, теплих умовах!»
Під час запуску теплогенератора були присутні члени спортклубу та представники громадськості, які високо оцінили ефективність та економність роботи генератора.
Ось такий не лише приємний, а й дуже корисний подарунок зробив мешканцям райцентру М.Чишко — Якимівський селищний голова 2010-2015 рр., за що йому велике дякуємо!
Р.БАЧУРІН, фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.