23 октября 2015 Акимовка 75  0 

«Абітурієнт-2016»


DSC_0326

Вже котрий рік поспіль Якимівським районним центром зайнятості у жовтні проводиться профорієнтаційна акція «Абітурієнт». У цьогорічному заході, який відбувся 15 жовтня у районному будинку культури, взяли участь учні Якимівських ЗОШ №1, №2 та гімназії, а також шкіл сільської місцевості — Радивонівки, Ленінського, Володимирівки, Новоданилівки та В.Тернівки.Відкрили захід голова райдержадміністрації О.Правосуд, заступник голови районної ради В.Горбань та директор районного центру зайнятості О.Маругін. Перед присутніми виступили представники учбових закладів Мелітополя та Василівки, які представили свої навчальні заклади та детально розповіли про спеціальності, які можна у них здобути.
Також у заході взяли участь роботодавці нашого району, а саме: Якимівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, Якимівського району електричних мереж, районного військового комісаріату та районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій України у Запорізькій області.
Основними меседжами зустрічі були перспективи працевлаштування після навчання у Якимівському районі, необхідність одержання відповідної освіти з урахуванням ринку праці регіону, орієнтація на самозайнятість та вибір робітничих професій.
Наприкінці заходу учні отримали буклети з інформацією про послуги державної служби зайнятості та рекламні проспекти учбових закладів різних типів, які взяли участь в акції.
Спостерігаючи за тим, як після заходу діти жваво ділилися враженнями, можна впевнено стверджувати — молодь зацікавлена у правильному виборі своєї майбутньої професії та, звісно, у подальшому успішному працевлаштуванні.


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.