26 августа 2015 Область 37  0 

НАГОРОДИ ГЕРОЯМ-ЗЕМЛЯКАМ


Щербина СамардакУрочистий мітинг з нагоди Дня Незалежності у Запоріжжі відбувся на Алеї захисників України. На заході були присутні керівники області та міста, представники районних адміністрацій, трудових колективів, громадськості, а також військові. Головними героями урочистостей стали захисники вітчизни.
Під час урочистостей, голова облдержадміністрації Григорій Самардак вручив три державні нагороди нашим землякам, які за подвиг на полі бою удостоєні нагород посмертно: Ігор Щербина, Дмитро Щербак та Андрій Гладков. Державні нагороди із рук очільника області отримали дружини загиблих учасників АТО. Наша землячка Олена Щербина як зіницю ока тепер зберігатиме останню бойову нагороду свого чоловіка – «Орден Богдана Хмельницького» ІІІ ступеню.
Після нагородження голова облдержадміністрації Григорій Самардак наголосив:
— За шість хвиль мобілізації 10 000 наших хлопців пішли виконувати свій борг перед батьківщиною. Більшість з них – добровольці. Саме на сході України нині вирішується майбутнє нашої держави. Низько вклоняюся батькам та рідним бійців, які віддали своє життя за Україну. Ми маємо бути гідними подвигу наших захисників і показати, що вони не дарма ризикували життям за світле майбутнє країни.
Присутні вшанували пам’ять загиблих захисників України хвилиною мовчання. Після чого вони поклали квіти до Першого каменю Алеї Захисників України.
За матеріалами управління у справах преси та інформації Запорізької ОДА


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.