6 июля 2015 Район 50  0 

60-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ У РОДИННОМУ КОЛІ


60лет«Мої роки — моє багатство», саме так співає відомий В.Кікабідзе. Саме так може сказати вчорашній ювіляр, мешканець с.М.Горького Микола Вікторович Марченко. Перебуваючи на території цього села, ми завітали до іменинника якраз напередодні його 60-річного ювілею. Вся його рідня була заклопотана, старші жінки (дружина Галина та троє доньок) метушилися на кухні, готуючи смачні страви до столу, а молодші (онучки) — робили святкові поробки і малювали плакати із побажаннями для свого рідного дідуся.
Візит журналістів став приємною несподіванкою як для самого іменинника, так і для всієї родини Марченків. Прийняли вони нас радо, із усмішками на обличчях, із задоволенням погодилися всі разом сфотографуватися на довгу згадку. Наймолодша онука, тільки-но повернувшись з репетиції (вона є учасницею сільського зразкового танцювального колективу «Сюрприз») і побачивши колективне фотографування, кинула свої речі на землю та поспішила стати до рідні і посміхнутися у об’єктив нашої редакційної фотокамери.
Напередодні дня народження ми не стали балувати ювіляра словами вітань, а ось тепер, коли Миколі Вікторовичу вже виповнилося 60 років, ми побажаємо йому здоров’я, наснаги і натхнення, добробуту та родинного спокою.


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.