5 июня 2015 Район 83  0 


У середу відбулася колегія відділу освіти, молоді та спорту Якимівської РДА та нарада директорів навчальних закладів району. Педагоги підбили підсумки планових перевірок, обговорили поточні питання і намітили перспективні плани. Серед інших на колегії гостро стало питання низького рівня підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання-2015.

DSC_0037

Вперше із освітянами зустрівся голова райдержадміністрації О.Є.Правосуд. У вступному слові новий керівник району відмітив результативність роботи педагогів району, вручив почесну грамоту начальнику відділу освіти, молоді та спорту І.В.Дудкіну та привітав директора Охрімівської ЗОШ Т.В.Чижиковську із днем народження. У роботі колегії взяли участь заступник голови райдержадміністрації М.П.Охремчук, керуюча справами РДА Л.Ф.Величко.

Директор районного краєзнавчого музею В.М.Гнєдашев закликав педагогічні колективи району і всю шкільну спільноту приєднатися до підготовки 25-річчя незалежності України: вдихнути у сільські і шкільні музеї нове життя. Окремо він передав у бібліотечні скарбниці навчальних закладів нові книги про історію державного герба та роботу генічеського краєзнавця А.І.Гончаренка про південь Приазов’я, у якій виділено розділ про Якимівщину.

Т. БЕЛИМЕНКО Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.