30 июня 2015 Акимовка 62  0 

ГОЛОВНИЙ РЕЗУЛЬТАТ ЗМАГАНЬ — ГАРНИЙ НАСТРІЙ ТА ДРУЖНЯ АТМОСФЕРА


8У середу, 24 червня, відбулася VIII Якимівська районна спартакіада серед людей з обмеженими фізичними можливостями. Ці спортивні змагання вже вкотре проводяться напередодні регіональних, оскільки саме переможці відповідних видів спорту увійдуть до складу збірної та будуть представляти наш район у області.З відкриттям районної спартакіади усіх учасників привітали голова райдержадміністрації О.Є.Правосуд, голова ЗОО ВО «Союз організацій інвалідів України» Ж.М.Лаврентьєва, заступник начальника відділу соціального захисту населення В.А.Косс та голова районного товариства інвалідів С.В.Бондарчук.
Спортивні змагання — це ще одна можливість у черговий раз зустрітися із своїми друзями, радо із ними поспілкуватися і розділити смак і радість перемог. Усі учасники під час змагань проявили великий ентузіазм та прагнення до перемоги. Так, перше місце із настільного тенісу вибороли: серед чоловіків — Сергій Бондарчук, серед жінок — Наталя Іщенко. Найкращий результат зі стрибків у довжину показали Ірина Юдова та Олександр Достанко. Того дня активно пройшли і змагання з дартсу, після підбиття підсумків з цього виду спорту, у якому перемогу отримали серед чоловіків Михайло Здир, а серед жінок Ганна Петрусь, навіть наймолодші глядачі із задоволенням спробували поцілити дротиками у центр мішені. Серед шашистів кращими стали Олександр Достанко та Наталя Іщенко, а у змаганнях з кидання м’яча у кільце переможцями визначили Михайла Здира та Галину Тагієву.
Усі призери спартакіади були нагороджені заслуженими медалями та грамотами, а головним результатом спортивних змагань стали гарний настрій та тепле дружнє ставлення один до одного.


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.